domingo, 14 de octubre de 2007

HOMENATGE A SREBRENICA

El passat dia 10 d'octubre , a l'Ateneu Barcelonès, es va fer un altre Homenatge a Srebrenica.

L'Homenatge va consistir no només en presentar el llibre que ja va ser presentat el passat 12 de juliol a Sarajevo, a l'incomparable marc de la Biblioteca Nacional de la ciutat, sinó també en cloure les estades d'aquest 2007 tot esperant poder donar el tret de sortida a les del 2008.

L'acte va ser molt emotiu, amb tocs variats i tot regat amb la magnífica veu de la Laia Carrera interpretant les cançons del CD "Llàgrimes de Potocari". Pocs haurem estat els afortunats d'haver pogut sentir en directe aquest CD, com el fet de sentir l'Slobodan Minic fent un discurs emotiu que va haver de llegir despés d'haver observat l'audiovisual que cloïa les estades d'aquest any, un audiovisual molt ben estructurat i reflexiu, on precisament es van poder compartir imatges de la presentació del llibre a Sarajevo i que va commoure a més d'un, entre ells el periodista bosnià.

Guardaré per sempre aquestes imatges a la memòria, ara a més les hauré escrit. Jo vaig ser un dels afortunats que van viure la presentació a Sarajevo, acompanyats pels nostres amics de Mihatovici supervivnets de Srebrenica. Ara també he estat afortunat d'haver viscut la presentació catalan del llibre.

Mai oblidem Srebrenica.

No hay comentarios: